Županija Posavska

Ugovor o izvođenju radova na cestama u općini Odžak

U Ministarstvu prometa, veza, turizma i zaštite okoliša ŽP, danas (07.11.) potpisan je Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na prostoru općine Odžak. Nakon okončanja postupka javne nabavke, ugovor je potpisan sa poduzećem „Balegem“ d.o.o. Gradačac. Vrijednost radova je 251.507,84 KM, a rok izvođenja radova je 25 radnih dana od dana uvođenja u posao. Ugovor o izvođenju radova potpisali su: Anes Osmanović, ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliše u Vladi ŽP i Jasna Mešanović, ovlašteni predstavnik poduzeća „Balegem“ d.o.o. Gradačac.

Radovi, iako na različitim dionicama na prostoru općine Odžak, su slični i obuhvaćaju presvlačenja ili poboljšanje stanja kolovoza, zavisno od stupnja oštećenja, uključujući i radove na poboljšanju odvodnje i komponenti sigurnosti, kao i javnu rasvjetu.

-Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Županije Posavske za 2019.godinu na ekonomskom kodu 821600-rekonstrukcija i investicijsko održavanje, a realizacija ovog projekta planirana je Planom i Programom izgradnje, održavanja i zaštite javnih cesta ministarstva za 2019.godinu, izjavio je ministar Anes Osmanović.

Vezane objave

Svečana sjednica OV Odžak u povodu Dana općine

urednik

Primopredaja dužnosti u Vladi Županije Posavske

urednik

Otvoren Filmski festival „Dani hrvatskog filma – Ivo Gregurević“

urednik

Informativni sastanak za podnositelje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava

urednik

Liste potencijalnih korisnika sredstava po provedenim javnim pozivima Ministarstva gospodarstva i prostornog uređenja

urednik

Javni natječaj – grant sredstva u 2019. godini

urednik

Ostavite komentar