Županija Posavska

Ugovor o izvođenju radova na cestama u općini Odžak

U Ministarstvu prometa, veza, turizma i zaštite okoliša ŽP, danas (07.11.) potpisan je Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na prostoru općine Odžak. Nakon okončanja postupka javne nabavke, ugovor je potpisan sa poduzećem „Balegem“ d.o.o. Gradačac. Vrijednost radova je 251.507,84 KM, a rok izvođenja radova je 25 radnih dana od dana uvođenja u posao. Ugovor o izvođenju radova potpisali su: Anes Osmanović, ministar prometa, veza, turizma i zaštite okoliše u Vladi ŽP i Jasna Mešanović, ovlašteni predstavnik poduzeća „Balegem“ d.o.o. Gradačac.

Radovi, iako na različitim dionicama na prostoru općine Odžak, su slični i obuhvaćaju presvlačenja ili poboljšanje stanja kolovoza, zavisno od stupnja oštećenja, uključujući i radove na poboljšanju odvodnje i komponenti sigurnosti, kao i javnu rasvjetu.

-Sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Županije Posavske za 2019.godinu na ekonomskom kodu 821600-rekonstrukcija i investicijsko održavanje, a realizacija ovog projekta planirana je Planom i Programom izgradnje, održavanja i zaštite javnih cesta ministarstva za 2019.godinu, izjavio je ministar Anes Osmanović.

Vezane objave

Vlada RH donijela Odluku o raspodjeli sredstava za projekte od interesa za hrvatski narod u BiH za 2019.

urednik

Dr. Dragan Čović u posjeti Županijskoj bolnici

urednik

U Tolisi potpisani ugovori za provedbu programa i projekata od interesa za Hrvatski narod u BH

urednik

Svečano otvoren 22. međunarodni sajam gospodarstva „Mostar 2019“

urednik

Javni natječaj Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta

urednik

V. sjednica Skupštine Županije Posavske

urednik

Ostavite komentar