Županija Posavska

Predstavnici HKD Napredak Sarajevo u Vladi Županije Posavske u Orašju

Predsjednik Vlade Županije Posavske Đuro Topić zajedno sa svojim suradnicima sastao se u Vladi Županije Posavske u Orašju sa predstavnicima Uprave HKD Sarajevo predvođenih predsjednikom HKD Napredak Nikolom Čičom. U razgovorima su sudjelovali resorna ministrica prosvjete, znanosti kulture i športa Vlade ŽP Ana Andrić, kao i članovi Uprave HKD Sarajevo: fra Mirko Filipović i Ivica Kovačević, predsjednici podružnica HKD Napretka Derventa i Tuzla.

Dr.sc. Nikola Čiča, predsjednik Hrvatskog kulturnog društva Napredak predstavio je novu upravu društva, upoznao sa planiranim aktivnostima, prioritetima i projektima. Značajno nam, naglasio je, ponovno pokretanje podružnice u Orašju kako bi Posavina i Orašje i kroz djelovanje HDK Napredak bila prepoznata. Fra Mirko Filipović kao i Ivica Kovačević naglasili su značaj HKD Napretka i opredjeljenje nove uprave za naglašenim terenskim radom kako bi dali poticaj radu podružnica.

Predsjednik Vlade Topić izrazio je potporu budućim projektima HKD Napredak i zaželio uspješan budući rad i na području Županije Posavske.

Vezane objave

Primopredaja dužnosti u Vladi Županije Posavske

urednik

Posjeta Vladi ŽP u Orašju dr. Čovića i ministara u Vladi FBiH

urednik

27. obljetnica utemeljenja Hrvatskoga vijeća obrane

urednik

Poziv za sudjelovanje u programu sufinanciranja zapošljavanja „Prvo radno iskustvo 2019“

urednik

Prva sjednica Vijeća za koordinaciju mjera demografske obnove ŽP

urednik

USAID-ov Javni poziv za dodjelu financijske potpore malim projektima

urednik

Ostavite komentar