Županija Posavska

Priopćenje sa sjednice Vlade ŽP

Na 123. sjednici Vlada Županije Posavske razmatrala je i donijela Odluku o kriterijima za raspodjelu sredstava iz tekuće pričuve Proračuna Županije Posavske za 2019.godinu. Sredstva tekuće pričuve planirana u Proračunu, koriste se za nepredviđene namjene za koje u proračunu nisu planirana sredstva ili za namjene koje se tijekom godine pokaže da za njih nisu utvrđena dovoljna sredstva jer ih pri planiranju Proračuna nije bilo moguće predvidjeti.
Vlada Županije Posavske donijela je Odluku o odobravanju izdvajanja sredstava iz Proračuna Županije Posavske za 2019.g. Ministarstvu financija (17.500,00 KM u svrhu financijske potpore za organizaciju i provedbu posljednjeg ispraćaja velikana hrvatskog glumišta Ive Gregurevića iz Donje Mahale).
Vlada ŽP donijela je Zaključak o davanju prethodne suglasnosti za zapošljavanje djelatnika na određeno vrijeme. Radi se o djelatnicima u osnovnim školama čije je upošljavanje neophodno radi neometanog realiziranja nastavnog procesa.
Vlada ŽP primila je k znanju Izvješće inspektora za matične urede o radu inspektora za nadzor nad primjenom propisa u oblasti matičnih knjiga, JMB, prebivališta, O/I, P/I, državljanstva za period od 01.07.2018. g. do 31.12.2018. g.

Vezane objave

II. sjednica Skupštine Županije Posavske

urednik

7.Večer Hercegovine u Posavini i 24. „Dani hrvatskog filma Ivo Gregurević“

urednik

Zamjenica britanskog veleposlanika dr. Ruth Wiseman u Vladi Županije Posavske

urednik

8. sjednica Vlade Županije Posavske

urednik

Predsjednik FBiH Marinko Čavara potpisao je odluku o proglašenju novog zakona o braniteljima

urednik

Odluka o dodjeli 30 stipendija

urednik

Ostavite komentar