Zanimljivosti

Penzića u Zagrebu pitali boji li se gripe, njegov eksplicitni odgovor postao hit

U KLINICI za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” danas je održana konferencija za medije, a tema je bila gripa koja je ove godine posebno jaka. Govorio je i ministar Kujundžić koji je zamolio građane, pogotovo starije.

Tim povodom novinari N1 televizije pitali su ljude plaše li se gripe, a odgovor jednog umirovljenika, kojeg su uhvatili na Cvjetnom trgu u Zagrebu. postao je hit na Twitteru.

“Ne postoji gripa, zlato moje, 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli… Vježbaj, pizda ti materina”, poručio je vitalni 82-godišnjak.

Umirovljenika su na Twitteru vrlo brzo prozvali genijalcem, kraljem i legendom, iako je bilo i onih koji su mu prigovorili zbog vulgarnosti. “Da nije ovako eksplicitan, mogli smo ga iskoristiti za promociju fizioterapeutske profesije”, jedan je od komentara.

Inače, sudionici konferencije poručili su kako je situacija s gripom u Hrvatskoj pod kontrolom te, iako je ozbiljnija nego prošlih godina, nema razloga za paniku, no ima za ozbiljno postupanje. Lani je ukupno bilo 29 smrtnih slučajeva od gripe, a ove je godine dosad umrlo 9 osoba

Vezane objave

Niste ih vidjeli na naslovnicama u 2018. godini, ali ove priče treba pročitati

urednik

Sedam stvari koje morate znati prije druge trudnoće

urednik

Bebe rođene u siječnju imaju velike šanse postati bogate i slavne, tvrdi studija

urednik

Evo što ne smijete propustiti u sportskoj 2019.

urednik

Klimatske promjene su znatno povećavale rizik za alpiniste

urednik

Ovo su idealni ljubavni parovi prema horoskopu

urednik

Ostavite komentar