Zanimljivosti

Ovo su idealni ljubavni parovi prema horoskopu

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

Ako ste horoskopski frik onda će vas vjerojatno zanimati kojim biste se znakovima trebali okrenuti za savršenu ljubavnu priču i romansu kao iz filmova. Internet je pun tekstova o tome kako se koji horoskopski znak slaže u ljubavi, a mi vam donosimo pet najvatrenijih horoskopskih parova koji su jednostavno stvoreni jedno za drugo.

Škorpion i Ribe

Suprotnosti se privlače, a astrolozi tvrde da to pogotovo vrijedi za ovaj par. Škoripon je hladan i ima poteškoća s vjerovanjem ljudima, dok su Ribe nježne i često nose srce na rukavu. Škorpion želi biti dominantan u vezi, a Ribama treba zaštitnik pa je zato ovo idealan horoskopski par.

Ovan i Strijelac

Ovaj znak čini najzabavniju kombinaciju u horoskopu, stalno jedno drugog nasmijavaju i veza im je puna radosti i zabave. Oboje su veoma društveni te imaju širok krug prijatelja pa im zajedno nikad nije dosadno.

Vodenjak i Jarac

Vodenjak i Jarac možda i nisu idealan par po svim parametrima, no ono što ih može veoma duboko povezati je njihova ljubav prema filozofiji i umjetnosti. Ovaj par svoju vezu najčešće temelji na prijateljstvu pa zatim gradi dublji odnos koji može biti veoma vatren.

Lav i Vaga

Oba horoskopska znaka vole biti u centru pažnje, ali ujedno su i jedini horoskopski znakovi koji jedno drugom ne pokušavaju ukrasti mjesto pod reflektorima, već se u tome nadopunjuju.

Bik i Rak

Ova dva znaka dijele slične interese, uživaju u tome da zajedno grade topli dom te im je oboma veoma bitna obitelj. Izuzetno su lojalni i predani partneru što ovu vezu čini jednom od najboljih kombinacija zodijaka.

Vezane objave

Otkriveno zašto Trump uvijek nosi predugačku kravatu

urednik

Prehodao je cijelu Antarktiku za prijatelja koji je tu i umro

urednik

Bebe rođene u siječnju imaju velike šanse postati bogate i slavne, tvrdi studija

urednik

Sedam stvari koje morate znati prije druge trudnoće

urednik

Klimatske promjene su znatno povećavale rizik za alpiniste

urednik

Boban o svojem šefu: S njim imam jedan veliki problem

urednik

Ostavite komentar